Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Vegobullar

Vegobullar passar lika bra till vardags som till fest.

30 min
Middag
Veganiserad
Jul
Midsommar

Ingredienser

4 portioner
300 g formbar färs
0,5 dl japansk soja
1 gul lök
1 tsk citronpeppar
Mjölkfritt margarin till stekning
  1. Finhacka löken och sätt igång pannan
  2. Häll upp upptinad sojafärs i en bunke och blanda i soja , peppar och lök. Det är viktigt att du väljer en sojafärs du gillar i smaken och som gärna har stora bitar färs för bästa konsistens.
  3. Värm upp margarin i en stekpanna och rulla en vegobulle.
  4. Börja med att provsteka en vegobulle, är du nöjd med storlek och smak så rullar du resten och steker de. Det är då du har möjlighet att anpassa salt och peppar efter smak. Servera med valfria tillbehör.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt