Hoppa till huvudinnehåll
Hälsosam somrig växtbaserad grillbordsscen. Ovanifrån på en mörk träbakgrund. Grillad frukt och grönt, spett, blomkålsbiff och vegetariska sidor. Köttsubstitutskoncept.

Appen Välj Vego!

Din kycklingfria sommar börjar i vår app! Här har vi samlat allt du behöver veta för att kunna göra goda och smarriga kycklingfria recept i sommar.

Vi tar dig med på en guide i vilka produkter du kan använda i stället för kyckling och sedan hur du kan använda dem i din matlagning. Lär dig mer om kycklingar som individer och hur de står i jämförelse med växtbaserat när det gäller hälsa och hållbarhet. Dessutom erbjuder vi deltagarna en exklusiv rabattkod från Djurens Rätts webbshop. 

För att delta i sommarutmaningen Kycklingfri sommar, ladda ner vår kostnadsfria app som finns tillgänglig både i AppStore och Google Play. I appen möts du direkt av utmaningen, men det finns även en receptbas samt möjligheten att skapa egna utmaningar. Favoritmärk dina favoritrecept och artiklar så hamnar de på din profil, ett lätt sätt att hitta tillbaka!

Appen är gratis och finns både i App Store och Google Play. 

Skanna QR-koden för att ladda ner appen!

en qr-kod och en hand som håller en mobil mot en somrig bakgrund

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden