Hoppa till huvudinnehåll

Om Välj Vego

Välj Vego är Djurens Rätts inspirationssajt som gör det lätt att välja vego.

Det är den tidigare prisbelönta sajten Vegokoll som har bytt skepnad och går nu under namnet väljvego.se.

Här får du recept, matpepp och inspiration för hur du kan börja eller fortsätta välja vego. Du får lära dig hur du veganiserar dina favoritreceptet, hittar nya ställen att äta på och så bjuds det förstås på alla de senaste nyheterna inom vego.

Sajten växer så att det knakar, och du kanske stöter på lite växtvärkar och buggar ibland. Här kan du hjälpa oss göra sajten bättre med din feedback och dina önskemål. Vi vill gärna höra vad du hoppas på att kunna göra och hitta här på Välj Vego!

Upptäck utbudet

Oavsett om du är newbie eller nörd på vego så tror vi att du kommer uppskatta våra veganska recept och den nya Vegolistan över veganska produkter som har fått en behövlig remake. Vegolistan började som en lista på veganska produkter vi manuellt uppdaterade, men allt eftersom intresset för vego ökat så blev det svårt att hålla den aktuell.

Idag hjälps personer över hela Sverige åt att hålla den uppdaterad med hjälp av appen Vegokoll! Nyheterna strömmar in, varje dag läggs i genomsnitt 10 produkter upp. Vi på Djurens Rätt går sedan igenom dem för att kolla om de är veganska eller ej.

Ha vegokoll på vegovärlden

Även om sajten byter namn kan du fortfarande hålla koll på det senaste inom vego! Kolla in nyhetsflödet, men missa inte heller att du fortfarande kan följa oss på Instagram och nuförtiden även Facebook för att få det senaste i ditt flöde. Vad tycker du om den här förändringen? Ge oss feedback här!

Högt efterfrågade Vegoguiden

Den här sajten har tagits fram efter Djurens Rätts medlemmars önskemål, och ett av önskemålen var en sajt som kan inspirera och stötta någon från blandkost till vegansk kost. I Vegoguiden får du hjälp från första steget till sista ostbiten. Vad vill du ha mer info om i Vegoguiden? Ge oss feedback här!

Nörda vego

I Vegoguiden hittar du snabba svar för att börja välja vego. Men du kanske letar efter mer information och vill bli ett riktigt vegoproffs! Vi hoppas du hittar det du letar efter i vår nördigare hörna, hör av dig om du saknar något!

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt