Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Scallopini Chick’n med ugnsrostade grönsaker

En klassisk middag, vi använder oss av vitt vin GodDryck No 1 som är både vegansk och alkoholfritt, det ger en djupare smak.

45 min
Middag
Veganiserad
Imponera

Ingredienser

4 portioner
2 dl alkoholfritt vitt vin
1 msk oregano
1 msk timjan
1 tsk cayennepeppar
½ dl rapsolja
285 g större vegobiffar, som påminner om kyckling
4 potatis
4 rödbetor
1 sötpotatis
  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj av och skrubba potatis och sötpotatis. Skölj av rödbetor och skala dem. Dela alla rotfrukter i klyftor.
  2. Blanda vitt vin, timjan, oregano och cayennepeppar och rapsolja. Häll blandningen över rotfrukterna och grädda i mitten av ugnen i 30 minuter.
  3. Efter de 30 minuterna, lägg in vegobiffarna, vi använder Scallopini Chick’n, häll över lite av spadet över chick’n. Grädda i ugnen ytterligare 15 min. Servera med din egen favoritsås, vi använder BBQ-sås.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt