Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Inlagd rödlök

Inlagd rödlök är enkel och perfekt att ha hemma året runt men briljerar särskilt intill grillen. Ps! Du kan bara fylla på burken med skivad rödlök så fort den tar slut, lagen håller länge.

10 min exklusive vilotid
Såser & tillbehör
Grilla

Ingredienser

4 portioner
½ dl ättika 12%
1 dl socker
1,5 dl vatten
8 kryddpepparkorn
8 vitpepparkorn
2 lagerblad
1 rödlök
  1. Koka upp ättika, socker och vatten.
  2. Skiva löken. Häll över den varma lagen i en kärl, tillsätt lagerblad och pepparkorn och låt vila i kylskåp. Går att använda så fort den har svalnat.  
    Thumbnail

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt