Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Vegansk coleslaw

Finstrimlad kål och morötter utblandade med vegansk crème fraiche, majonnäs och senap. Passat fin till det mesta och mättar bra!

15 min
Sallader
Såser & tillbehör

Ingredienser

4 portioner
7 dl finstrimlad vitkål
1 liten morot
1 dl veganskt crème fraiche
1/2 dl veganskt majonnäs
1 tsk fransk senap
1 tsk socker
Salt och peppar
  1. Strimla vitkålen riktigt tunt.  Använd osthyvel eller tunnaste skärskivan i en matbredare.
  2. Skala moroten och riv den fint på rivjärn.
  3. Rör ihop veganskt crème fraiche, majonnäs, senap och socker i en skål. 
  4. Blanda i moroten och kålen. Smaka av med salt och peppar. 

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt