 
  Ingredienser
230 g färsk pajdeg (vegansk) 
              400 g fast tofu 
              1 dl växtbaserad grädde 
              1 stor purjolök (cirka 200 g) 
              200 g riven vegansk ost 
              1 dl soltorkade tomater (torkade)
              2 kvistar färsk rosmarin 
              Salt och peppar efter smak 
              6 körsbärstomater 
              Matfett 
          - Börja med att sätta igång ugnen på 200 grader.
- Skölj purjolöken ordentlig och finhacka den. Strimla de soltorkade tomaterna. Riv den veganska osten. Dela körsbärstomaterna i halvor.
- Värm upp en panna med matfett och stek på purjolöken tills den blir mjuk. Smula i tofun, ha i soltorkade tomaterna, rosmarin och osten. Häll på växtgrädden. Smaka av med salt och peppar.
- Klä en springform (24 cm i diameter) med pajdegen. Fyll den med stanningen. Toppa med tomathalvorna.
- Grädda i 30 min, ta ur ugnen och låt svalna innan servering.  
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  