
Vegansk Wrap med Tempeh Teriyaki
Ta lunchen eller picknicken till nästa nivå med en vegansk wrap med Tempeh Teriyaki! Den är lika god varm som kall, enkel att förbereda och färdig på ett kick. Och det bästa av allt? Du kan variera innehållet precis som du vill! Men kom ihåg: du kommer ångra dig om du inte fyller din wrap med stekt Tempeh Teriyaki. Receptet kommer från Yipin!
Ingredienser
Du behöver
400 g tärnad tempeh teriyaki
2 msk olja till stekning
4 stora tortillabröd
2 avokados
1 dl växtbaserad crème fraiche
1 vitlöksklyfta
1 msk limesaft
salt och peppar
krispsallad
coleslaw
picklad rödlök
koriander
- Stek tempeh teriyaki i matolja på medelhög värme.
- Mixa eller mosa avokado och blanda med fraiche, vitlök och lime till en krämig sås. Smaka av med salt och peppar.
- Fyll dina wraps med avokadokräm, krispsallad, coleslaw, picklad rödlök och tempeh. Toppa med sesamfrön, färsk koriander och lime och njut av en god vegansk wrap med tempeh teriyaki!