 
  Ingredienser
280 gram Oumph! chunks
              1 paket tacokrydda 
              1 påse tacochips 
              2 dl vegansk ost
          Guacamole
2 avokados 
              1 lime 
              1 hackad vitlöksklyfta 
              1 jalapeño 
              Salt och peppar
          Pico de gallo
2 tomater 
              1/3 rödlök 
              2 tsk hackad jalapeño 
              4 msk citron 
              Koriander 
              Olivolja 
              Salt
          - Pico de gallo: Hacka tomat, rödlök, chili och korriander. Smaka av med salt, citron och olivolja. Låt stå.
- Guacamole: Kärna ur avokados och grovhacka dom. Hacka jalapeño och addera dom tillsammans med pressad vitlök, citron och salt. Rör runt med en gaffel och smaka av.
- Nachos: Stek upp Oumph!en till önskad konsistens, addera tacokrydda.
- Börja med att lägga upp taco-chips i en ugnsfast form, lägg på Oumph!en på chipsen och strö över ost. Gratinera i ugn tills osten smällt på 200 grader.
- Ta ut ur ugn och gå bananas med Pico de gallo, guacamole och skivad jalapeño.
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  