Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Rödbetssallad

Ett bra grundrecept som går att variera med äpplen, lök, kapris. Ja med precis det som faller just dig i smaker! Köp gärna färdigkokta rödbetor så spar du tid.

15 min
Tillbehör
Sallader
Jul
Midsommar
Under 30 min

Ingredienser

6 portioner
ca 500 g färdigkokta rödbetor
1 dl vegansk majonnäs
1 dl vegansk créme fraiche
1 msk senap
Salt och peppar
  1. Tärna rödbetorna till önskad storlek. Använda gärna handskar det, blir lätt färgglatt om händerna. 
  2. Blanda i en skål med vegansk majonnäs, créme fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar. 

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt