Ingredienser
Mango Curry gryta
1 Fry’s chicken style strips
              1 färsk broccoli (ca 200 g fryst) 
              1 mellanstor zucchini
              1 paket kikärtor
              ½ dl Matolja
              3 msk Santa Marias Mango Curry krydda
              1 förp passerade tomater ca 400g
              4 dl havregrädde
              Salt och peppar
          Bönsallad
1 paket svarta bönor
              1 gurka
              1 förp körsbärstomater
              60 g färsk spenat
              1,5 msk Äppelcidervinäger
              1 msk rapsolja
              ½ msk Salladskrydda tex italiensk
          - Skölj kikärtorna och hacka zucchinin och broccolin i mindre bitar och häll i en bunke. Lägg till Fry’s chicken style strips och blanda med ½ dl matolja och 2 msk mango/currykrydda.
 - Häll över i en ugnsform och grädda i ugnen på 250 grader i ca 10-15 min tills de har fått fin färg.
 - Blanda passerade tomater och matgrädde med 1 msk mango/curry krydda, salt och peppar efter smak och häll över grönsakerna i ugnen och låt grädda i ytterligare 5 minuter.
 - Dela körsbärstomaterna, skölj spenaten och svarta bönorna samt tärna gurkan. Blanda ihop rapsolja, salladskrydda och vinäger till dressingen väl. Släng ihop allting i en bunke och blanda väl.
 - Servera grytan med kokt ris och lite sallad!