 
  Ingredienser
350g okokt fusilli (använd tricolore för extra färg)
              400 ml växtbaserad crème fraiche
              1 grönsaksbuljongtärning upplöst i 1½ dl varmt vatten
              2 morötter
              2  tomater
              1 zucchini
              300 g vegokorvar
              1 stor klyfta vitlök
              1 tsk paprikapulver
              1 tsk oregano
              1 dl näringsjäst
              salt och peppar efter smak
          - Koka upp pastan enligt anvisningen på paketet.
- Skala morötterna och hacka dem i slantar. Skiva zucchini och tomate. Skär även korven i slantar.
- Häll ut de kokta, avrunna makaronerna i en stor, smord ugnsform.
- Blanda ned växtbaserad crème fraiche, grönsaksbuljong, grönsaker, korv, pressad vitlök och kryddor.
- Strö över näringsjästen och grädda i ugn på 200 grader i 20 minuter.
	
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  