Hoppa till huvudinnehåll

Somriga matlådor (för dig som jobbar på sommaren)

Att vara kvar på jobbet eller behöva sommarjobba mellan terminerna under sommaren är vanligt och ibland en aning frustrerande - men med god mat mitt på dagen, så känns det alltid bättre. Här bjuder vi på fräscha sallader som funkar fint som matlåda för att skapa lite sommarkänsla, åtminstone i munnen. 

Thumbnail

Caesarsallad

En klassiker i vegansk tapping. Ersätt kycklingen med Fry's chicken style stripes eller Oumph! vitlök & timjan. 

Thumbnail

Äggsallad utan ägg

Vegansk äggsallad, utan ägg då. Istället använder vi kala namak som ger den där äggsmaken. Komplettera med färskt bröd och lite majonnäs. Mums! 

Thumbnail

Kikärtscouscous med tofu

En enkel sallad som blir extra god med en fräsch örtröra till!

Bulgursallad med vegansk fetaost

Bulgursallad med vegansk feta

En sallad du kan slänga ihop på en kvart med salt vegansk fetaost toppad med nötter och sirap. Ja, sirap! Det kanske låter som en tokig ingrediens i en sallad men sältan från den veganska osten bryts av med sötman från sirapen. 

Thumbnail

Sallad med saffranspolenta och oliver

Har du inte testat polenta tidigare, är det här en utmärkt rätt att passa på att göra det med. Polenta är billigt, enkelt att tillaga och blir supergott när du steker det. En god och mättande sallad helt enkelt!

Thumbnail

Medelhavssallad med vegobitar

Om du inte kan ta dig till medelhavet i sommar, låt medelhavet komma till dig! En rejäl sallad med vegobitar, oliver, körsbärstomater, avokado och mycket mer. Ett tips är att vänta med att skära upp avokadon tills det är dags att äta salladen!

Det viktigaste du kan göra för djuren är att välja bort dem från tallriken. Få mer inspiration i brevlådan eller mailinkorgen! Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden