Hoppa till huvudinnehåll

Så fixar du en vegansk lyxmiddag till nyårsafton 2020-2021

Bockholmengruppen driver 6 restauranger i Stockholmsområdet med idén om att göra något för sitt kvarter - en knutpunkt för närområdet. En av kvarterskrogarna är Österlånggatan 17 som ligger bara ett stenkast från det Kungliga Slottet i Gamla Stan. Kocken härifrån bjuder oss på en fantastisk vegansk 5 rätters meny till nyårmiddagen - du kommer garanterat få hem restaurangkänslan, samtidigt som du imponerar ditt sällskap. Lycka till och gott nytt år!

Första förrätten

Rökta kryddiga morötter med pickels och senap. Tänk att något så billigt och vanligt som morötter kan göras så här lyxigt och gott? Till receptet!

Andra förrätten

Cevice på salt bakade rödbetor, marcona mandlar, krämig het citronett och krasse. Här är receptet.

Första huvudrätten

Kryddrostad pumpa med pumpapuré, råmarinerad zucchini, krispigt bröd och skummig mandelsås. Till receptet!

Andra huvudrätten

Färsk cavatelli med grönkål, rostad pumpa, libbsticka och kålbuljong. Här lär du dig göra hemmagjord vegansk pasta. Japp, hög wow-faktor här! Till receptet.

Efterrätt

Bara på namnet går det att höra hur himla gott det här är: Mandelkaka med citron cremé, hallon och rostad kokos. Till receptet!

Bockholmengruppen är ett av de företag som är med på Veganuari 2021. Därför kommer deras restauranger kommer att ha speciella veganska menyer under januari 2021. Häng med på Veganuari du också och testa veganskt i 31 dagar!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden