Ingredienser
4 portioner
4 portioner färdiglagad couscous
              lite oliv- eller rapsolja
              en knippe persilja
              2-3 sojafiléer per person
              ca 16 gröna sparrisar
              3 vitlöksklyftor
              2 röda paprikor
              300 g ostronskivling
              ca 16 körsbärstomater
              en påse (50 g) pinjenötter
              salt
              peppar
          Röd kikärtsröra:
1 burk kikärtor (400 g)
              50 g soltorkade tomater i olja
              1½ tsk vinäger
              2 msk olivolja
              eventuellt en knivsudd sambal oelek
              salt
              peppar
          - Kikärtsröran: Mixa ihop alla ingredienser och smaka av.
 - Sallad: Blanda couscousen med lite olja och hackad persilja, smaksätt med salt och svartpeppar.
 - Rosta pinjenötterna i en stekpanna så de blir gyllenbruna.
 - Förbered sojaköttet enligt anvisningar på förpackningen.
 - Pressa ur så mycket vatten som möjligt och stek dem.
 - Skär ostronskivlingen och paprikan i munsstora bitar och dela sparrisarna på hälften.
 - Fräs detta med olja och hackad vitlök.
 - Arrangera alla ingredienser på tallrikar, bottna med couscousen och toppa med pinjenötterna.
 - Servera med kikärtsröran.
 
Ett sommartips är att grilla filéerna, paprikan, svampen och sparrisen.