Hoppa till huvudinnehåll
Rödbetssallad i en vitskål på ett dukat bord

Enkel rödbetssallad - vegan

Ett bra vegansk recept på rödbetssallad som går att variera med äpplen, lök, kapris. Köp gärna färdigkokta rödbetor så spar du tid.

15 min
Såser & tillbehör
Sallader
Jul
Midsommar
Under 30 min

Ingredienser

6 portioner
ca 500 g färdigkokta rödbetor
1 dl vegansk majonnäs
1 dl vegansk créme fraiche
1 msk senap
Salt och peppar
  1. Tärna rödbetorna till önskad storlek. Använda gärna handskar det, blir lätt färgglatt om händerna. 
  2. Blanda i en skål med vegansk majonnäs, créme fraiche och senap. Smaka av med salt och peppar. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden