Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Fira en djurvänlig påsk!

Påsken är en stor mathelg för många. Här hittar du fem goda recept till påskbuffén, allt från "klassisk" auberginesill till en fräck veggsallad för att lugna suget efter kokt ägg. Du hittar flera recept här! 

Auberginesill i rödbetslag

En klassiker som funkar lika bra till jul, midsommar och påsk. Spana in här eller här för olika auberginesill-sorter.

Thumbnail

Veggsallad

Saknar du kokt ägg på påskbordet? Det går enkelt att ersätta med lite tofu och kala namak-salt!  Testa att göra en tofusallad med äggsmak.

Thumbnail

Krämig potatisgratäng

En krämig potatisgratäng gör sig lika fin till påskbordet som till vardags. 

Thumbnail

Fänkålsfrittata med tångrom

Dessa go'bitar passar fint i alla festliga sammanhang, perfekt som förrätt eller plockmat. 

Thumbnail

Frisk citronmousse

En lättsmält efterrätt som passar fint efter all påskmat. Servera gärna med granatäpple. 

Thumbnail

Fler lästips!

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt