Hoppa till huvudinnehåll
Nuggets i en vit skål, bredvid står en skål med mangosås.

Burgare, schnitzlar & nuggets

Panerade växtbaserade produkter som nuggets, burgare och schnitzlar gör det enkelt att ersätta kyckling och annat kött, utan att kompromissa med smak och textur.

Vegansk kycklingburgare med pepparrotscoleslaw

En krispig vegansk burgare med sting! Den här växtbaserade kycklingburgaren toppas med en smakrik pepparrotscoleslaw som ger extra karaktär. Serveras med skivat lantbröd för en “club sandwich”-känsla – men passar lika bra med klassiskt hamburgerbröd.

Tre veganska kycklingburgare mot en mörk bakgrund

Vegansk kycklingburgare med avokadoröra

Den här växtbaserade burgaren med kycklingkaraktär bjuder på både krispighet och krämighet. Med picklad rödkål, jalapeños och en len majonnäs- och avokadoröra får du en smakrik vegoburgare med rätt balans mellan hetta, syra och fräschör. 
 

Nuggets i en vit skål, bredvid står en skål med mangosås.

Veganska nuggets med två såser

Krispiga vegonuggets blir ännu godare med rätt sås till. Här får du två alternativ – en fruktig mango- och habanerosås med hetta, eller en klassisk krämig aioli med vitlök. Passar perfekt både som middag och snacks! Tillaga gärna dina nuggets i airfryer för ett extra krispigt resultat – här hittar du våra bästa airfryer-tips.

Vegansk schnitzel med rostad potatis

En klassisk rätt i växtbaserad tappning! Den här veganska schnitzeln serveras med krispigt rostad potatis, rödvinssås, ärter och en krämig dijonmajonnäs som ger extra smakdjup – ett riktigt gott alternativ till kyckling eller kött.

Vill du ha fler tips på hur du enkelt ersätter kyckling i maten? I vår kycklingfria guide delar vi med oss av fler växtbaserade alternativ, inspiration och kunskap som gör det enkelt att välja bort kyckling – utan att kompromissa med smaken.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden