
Burgare, schnitzlar & nuggets
Panerade växtbaserade produkter som nuggets, burgare och schnitzlar gör det enkelt att ersätta kyckling och annat kött, utan att kompromissa med smak och textur.
Vegansk kycklingburgare med pepparrotscoleslaw
En krispig vegansk burgare med sting! Den här växtbaserade kycklingburgaren toppas med en smakrik pepparrotscoleslaw som ger extra karaktär. Serveras med skivat lantbröd för en “club sandwich”-känsla – men passar lika bra med klassiskt hamburgerbröd.
Vegansk kycklingburgare med avokadoröra
Den här växtbaserade burgaren med kycklingkaraktär bjuder på både krispighet och krämighet. Med picklad rödkål, jalapeños och en len majonnäs- och avokadoröra får du en smakrik vegoburgare med rätt balans mellan hetta, syra och fräschör.
Veganska nuggets med två såser
Krispiga vegonuggets blir ännu godare med rätt sås till. Här får du två alternativ – en fruktig mango- och habanerosås med hetta, eller en klassisk krämig aioli med vitlök. Passar perfekt både som middag och snacks! Tillaga gärna dina nuggets i airfryer för ett extra krispigt resultat – här hittar du våra bästa airfryer-tips.
Vegansk schnitzel med rostad potatis
En klassisk rätt i växtbaserad tappning! Den här veganska schnitzeln serveras med krispigt rostad potatis, rödvinssås, ärter och en krämig dijonmajonnäs som ger extra smakdjup – ett riktigt gott alternativ till kyckling eller kött.