Hoppa till huvudinnehåll
Bild på liggande matkasse där flera grönsaker ligger omkring

Veganska matkassar

Nu finns det några veganska matkassar att välja mellan. Dessutom är det flera butiker som erbjuder hemleverans på nätet,  superbra när t.ex  den lokala butiken har ett dåligt utbud av veganskt. 

Enkla Kassen

Enkla Kassen är den perfekta kassen för dig som har en begränsad matbudget eller för dig som gillar enkelhet. Med enkla recept som går på snitt 30 min och med råvaror som inte behöver så i kyl/frys får du en kasse för 399 kr för 12 portioner. Leverans brett genom Sverige

Veckans middag

Veckansmiddag.se erbjuder en vegansk kasse, för dig som vill äta mycket grönt utan några animalier helt enkelt. Den innehåller veganska varianter på svenska klassiker och goda rätter från olika delar av världen. Kassen innehåller ingredienser och recept till fyra middagar. Den går även att få som glutenfri.

Linas Matkasse

Nu kan du välja Linas egna veganska matkasse och njuta av en variation av veganska måltider. Vegankassen från Linas är anpassad för att ge dig en variation av goda måltider från växtriket samtidigt som du får i dig essentiella näringsämnen. Vegankassen är även framtagen för att passa såväl vuxna som barn, vi har därför tagit fram en variation av maträtter för att passa alla smakpreferenser och självklart med fokus på goda smaker.

Matspar.se

Med matspar kan du sätta ihop din egna matkasse, till bästa pris! Det är flera butiker som Coop, Mathem, ICA, Willys och Hemköp som erbjuder matkassar hem där du själv bestämmer vad du ska handla. Matspar.se är en tjänst som jämför de matkassar som levererar till dig och erbjuder bästa pris! 

Huel

Huel Hot & Savoury är en god och kryddstark växtbaserad snabbmåltid som ger din kropp allt du behöver för att du ska må bra – du får en noggrant utvald blandning av nyttiga ingredienser med 26 viktiga vitaminer, protein, kolhydrater, fett och fiber. Tillsätt bara kokande vatten så har du lunch på fem minuter! Se det som snabbmat som är riktigt bra för dig! Huel har även växtbaserade måltidsersättningar och bars som går att mixa och matcha till sina egna behov. 

No Xcuses

Nu finns det inga ursäkter!  No Xcuses lagar all mat från grunden. De erbjuder fem smakfulla växtbaserade måltider med leverans hela vägen till dörren. I dagsläget levererar de i följande områden med omnejd: Stockholm, Göteborg & Skåne. Du kan prova på matlådorna för 99kr styck eller ha en flexibel prenumeration som går att pausa eller avsluta när som helst. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden