Hoppa till huvudinnehåll
Bild på liggande matkasse där flera grönsaker ligger omkring

Veganska matkassar

Nu finns det några veganska matkassar att välja mellan. Dessutom är det flera butiker som erbjuder hemleverans på nätet,  superbra när t.ex  den lokala butiken har ett dåligt utbud av veganskt. 

Enkla Kassen

Enkla Kassen är den perfekta kassen för dig som har en begränsad matbudget eller för dig som gillar enkelhet. Med enkla recept som går på snitt 30 min och med råvaror som inte behöver så i kyl/frys får du en kasse för 399 kr för 12 portioner. Leverans brett genom Sverige

Årstiderna Vegan

Årstiderna erbjuder en matkasse med stort fokus på hälsa och klimat. Det är rätter som  t.ex. bovetepannkakor med spenat och rostad mandel, gröna bönor i Sumatra-curry med linser och kokoscreme eller burgare med marinerad portobello och stark tomat-relish som står på menyn.  Finns också flera varianter för både 2 personer och ensamhushåll. 

Matspar.se

Med matspar kan du sätta ihop din egna matkasse, till bästa pris! Det är flera butiker som Coop, Mathem, ICA, Willys och Hemköp som erbjuder matkassar hem där du själv bestämmer vad du ska handla. Matspar.se är en tjänst som jämför de matkassar som levererar till dig och erbjuder bästa pris! 

Veckans middag

Veckansmiddag.se erbjuder en vegansk kasse, för dig som vill äta mycket grönt utan några animalier helt enkelt. Den innehåller veganska varianter på svenska klassiker och goda rätter från olika delar av världen. Kassen innehåller ingredienser och recept till fyra middagar. Den går även att få som glutenfri.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden