Hoppa till huvudinnehåll

Så ordnar du en vegansk delibricka!

Vem säger att du måste hoppa över det goa’ i livet bara för att du äter veganskt? Nedan har vi samlat några av de lyxigaste och godaste produkterna till delibrickan.

Salami från Wheaty - en skivad korv som funkar lika bra på mackan som på delibrickan.

Prinskorv Taifun - Prinskorvar har definitivt kvar sitt plats i bland plockmat, Taifun har verkligen lyckats med konsisten och smak.

Tofurky turkey slices - Tofurky är den amerikanska succén, deras “kalkonskivor” är rätt unika i smak och konsistens.

Salchicha  GoodStore - Sveriges största vego butikskedja har ett eget varumärke av bland annat veganska korvar och pålägg. Deras salchicha passar både på delibrickan som i matlagning.

Greek Style från Bute Island  - Vegansk feta är svårfunnen, men Bute Island har verkligen lyckats ta fram en variant som passar fint i sallader och som plock tillsammans med oliver och fikon.

Mozzarella från Veggie Filata - Vegansk mozzarella som faktiskt liknar the real deal! Den här godingen kan definitivt serveras med tomatskivor, några droppar olivolja och basilikablad.

Mjukost Creamy risella - Den här korven är en bra bas för att krydda själv. Peppra, ha chiliflakes och dina favoritkryddor för att spexa till det.

Mjukost från Violife - Om du istället vill ha en färdig mjukost som är kryddad och klart kan du välja mellan Violifes utbud av mjukostar i olika smaker.

Cheddar från Green Vie -  En klassisk hårdost som funkar fint att skiva, tärna eller smälta!

Parmeggio från Green Vie - Den här osten går både att skiva och riva, den påminner om parmesan och funkar fint för att toppa både pastarätterna och lyxmackorna.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden