Hoppa till huvudinnehåll
Fyra veganska korv med intill varandra på en bräda

Veganska grillalternativ som tar mindre än 10 minuter

Att göra egen seitan och grilla i all ära, men för er (oss) som hellre spenderar tiden på annat finns det flera  veganska alternativ som tar minimalt med tid och blir maximalt gott.

Det finns ingen skam i att nöja sig med att grilla burgare och korv, dessutom kan du maxa dessa genom pensla burgarna och marinera korven. Ibland kan det tyckas att vegoburgarna- och korvar blir en aning torra på grillen därför går det utmärkt att pensla dessa med BBQ sås eller varför inte låta korven suga upp lite marinad innan den grillas?

Kom ihåg att de inte behöver tillagas på samma sätt som animalier, de är klara redan när de har fått fin färg. Och att våga ta i med såser, veg-ostar och tillbehör när du väl ska äta!

Här är våra top 5 grillfavoriter

Thumbnail
  1. Frys 150 gram, XL burgare. Det här är en feting som med fördel penslas rejält med BBQ sås eller annan marinad innan grillen.
  2. GoodStores korvar, perfekta för allt i livets alla sammanhang. (Jag vet att GoodStore bara finns i Stockholm :( men om ni har vägarna förbi så köp med er ett gäng)
  3. Hälsans Kök burgare är urgod, men den behöver lite BBQ sås för att bli saftig.
  4. Astrid & Apornas mild chörizo (hehe ja det stavas så!)
  5. Icas egna champinjonburgare, den är väldigt saftig redan som den är men vill du maxa den så kan den penslas med en marinad.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden