Hoppa till huvudinnehåll

Vegansk inlagd sill med tofu

Jovisst går det fint att ha med sill på det veganska påskbordet! Det här receptet kommer från familjeföretaget Yipin och istället för fisk används deras naturella tofu. En rackare att imponera familjen med i påsk alltså!

Påsk
Jul
Högtider
Veganiserad

Ingredienser

Inlagd tofusill med purjolök, morot och rödlök

230 g yipin tofu naturell
6 dl vatten
1 dl ättiksprit
1 dl socker
1 morot
1 rödlök
1 dl saltgurka
ca 10 cm skivad purjolök
1 msk senapsfrön
Dill till garnering
  1. Koka upp vattnet och blanda med socker och ättiksprit. Låt svalna.
  2. Hacka och skiva rödlök, morot, purjolök och saltgurka. Skär tofun i rektangulära skivor.
  3. Blanda alla ingredienser i en skål eller burk.
  4. Förvara i kylskåp under natten så är den klar till servering dagen efter.

Få mer inspiration i brevlådan! I vårt inspirationsmagasin får du veganska bakningstips, recept, inköpslista och massor hjälpsamma vegotips!

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden