Hoppa till huvudinnehåll
rispuffstoppar med choklad i en muffinsform

Veganska rispuffstoppar med russin

Veganska rispuffstoppar med russin, en efterrätt som chokladälskare borde prova. För dig som inte känner för att göra någonting komplicerat.

20 min
Efterrätt
Glutenfritt
Fika
Barnvänligt

Ingredienser

25 g mjölkfritt margarin
100 g mörk mjölkfritt choklad
2 dl rispuffar
½ dl russin (kan uteslutas)
  1. Smält margarinet i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i margarinet och rör tills den har smält.
  2. Rör i ris och russin. Klicka ut smeten som små toppar på ett bakplåtspapper. Låt stelna i kylen.
  3. Du kan också breda ut chokladblandningen på ett bakplåtspapper och skära det i bitar när de har stelnat. Förvara i kyl.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden