Hoppa till huvudinnehåll
rispuffstoppar med choklad i en muffinsform

Rispuffstoppar med russin

En efterrätt som chokladälskare borde prova. För dig som inte känner för att göra någonting komplicerat.

20 min
Efterrätt
Glutenfritt
Fika
Barnvänligt

Ingredienser

25 g mjölkfritt margarin
100 g mörk mjölkfritt choklad
2 dl rispuffar
½ dl russin (kan uteslutas)
  1. Smält margarinet i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg ner chokladen i margarinet och rör tills den har smält.
  2. Rör i ris och russin. Klicka ut smeten som små toppar på ett bakplåtspapper. Låt stelna i kylen.
  3. Du kan också breda ut chokladblandningen på ett bakplåtspapper och skära det i bitar när de har stelnat. Förvara i kyl.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt