Hoppa till huvudinnehåll

Barebellls veganska chokladkakor med hasselnötter

Alla som ÄLSKAR choklad, upp med en hand! Linn Appelskog har skapat receptet på sådär härligt sega kakor, gjorda för er: Barebells veganska chokladkakor med hasselnötter. Extra proteinrikt blir det med bland annat Barebells vegansk hazelnut nougat-bar inblandad. Toppa kakorna med det du är sugen på! Tack Barebells och Linn för denna härliga chokladdröm.

Efterrätt
Baka
Snacks

Ingredienser

Veganska chokladkakor

1 bar hazelnut nougat vegan
2 dl havregryn
En stor nypa salt
En nypa vaniljpulver
3 msk kakao
1 dl hasselnötter
4 msk agavesirap, sirap, lönnsirap eller fibersirap
2 msk kokosolja
2 msk vatten – lite mer om det behövs, det ska bli en slät smet
  1. Sätt på ugnen på 175 grader
  2. Mixa allt till en slät smet i en matberedare .
  3. Klicka ut smeten i valfri sorlek på ett bakplåtspapper (tänk på att göra alla lika stora).
  4. Grädda i ugnen i 8 minuter, ta sedan ut dem och låt svalna!
  5. Ät och njut!
Foto: Barebells, Linn Appelskog

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden