Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk hotpot panengcurry
Vegokoll

Panini Internazionales nya veganska rätter

Panini Internazionale är en snabbmatskedja grundad 1990 av de fyra bröderna Alexandro, Christo, Pierre och Ricard Constantinou. Det som gör Panini Internazionale unika i snabbmatssegmentet är hjärtat i verksamheten: att kombinera snabb serveringstid och hälsosamma måltider utan att tumma på matens kvalité. Idag lanserar de tre nya veganska rätter!

Panini Internazionale består av ett 30-tal måltidsbutiker i Stockholmsområdet som erbjuder fräsch ”snabbmat” i form av sallader, bowls och wraps. Idag lanseras tio nya rätter och tre av dessa är helt veganska.

Vegansk hotpot panengcurry

PANENGCURRY MED OUMPH

Krämig curry från det thailändska köket av klassisk paneng kryddpasta och strimlade kaffirlimeblad. Givetvis utan fisksås och istället med umami från vit miso. Till detta krispig paprika och bitar av det växtbaserade proteinet oumph som är gjort på sojabönor. Serveras med svart ris. Pris 75 kr. 

Vegansk hummus bowl

HUMMUS - ZA’ATAR

En rätt inspirerad av traditionerna från östra Medelhavet. Deras hummus innehåller näringsjäst för extra umami. Sedan toppas allting med med kryddblandningen Za’atar som ger den en syrlig och nötig smak. Därtill rödlök, rödkål, romansallad och persilja. Serveras med libanesisk picklad vildgurka, grillade gröna oliver, belugalinser, pumpakärnor, granatäpple och söta cocktailtomater. Pris 85 kr. 

Vegansk hummuswrap

HUMMUS och ZA’ATAR WRAP

En enklare variant av salladen är deras hummus & za’atar wrap som tillsammans med deras umami hummus med za’atar krydda kommer med söta cocktailtomater och syrligt picklad vildgurka, romansallad och rödkål. Pris 70 kr. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden