Hoppa till huvudinnehåll
Veganskt köttsubstitut på en tallrik
Vegokoll

Oumph! och The Bishops Arms firar nationaldagen ihop

Under nationaldagsveckan påbörjas en Svensk temavecka hos The Bishops Arms. Varumärket Oumph! som produceras i Stora Levene utanför Vara kommer att erbjudas på samtliga menyer med en modern tolkning av Biff á la Lindström.

Vi är superglada över samarbetet med The Bishops Arms och hur vi tillsammans kan erbjuda ett riktigt grymt växtbaserat alternativ till en svensk klassiker där smaken är minst lika bra som originalet. Vi tycker det är extra kul att Oumph! får vara med på Sverigeveckan då inte alla känner till att Oumph! tillverkas i Stora Levene säger Carl Montelius, Head of Foodservice på Livekindly Collective.

Oumph! à la Lindström, en modern och somrig tolkning av en svensk klassiker som serveras med en ljummen potatissallad och örtcreme. Det är en riktigt god maträtt som passar perfekt i sommarvärmen och som dessutom även är helt växtbaserad.

I Oumph! hittade vi ett växtbaserat alternativ som möter den höga standarden som vi har på mat hos oss på The Bishops Arms. Vi ser fram emot att se våra kunders reaktioner när de får smaka en växtbaserad rätt som vi med stolthet kan stå bakom säger Fredric Kvarnström, Områdesansvarig Mat, Meny & Kök på The Bishops Arms.

Om Oumph!
Varumärket Oumph! är en favorit i Norden och UK. Varumärket grundades 2015 i Sverige och producerar grymt god växtbaserad mat för en bred publik. Varumärket har de senaste åren rönt stora framgångar med utmärkelser som Livsmedelspriset 2015, Årets Dagligvara 2016, Best Brand i World Food innovation Award 2021 och Top 10 Most recommended brands 2022. Oumph! finns idag i hela Norden, Storbritannien och Nederländerna. Oumph! förvärvades av the LIVEKINDLY COLLECTIVE sommaren 2020.

Om The Bishops Arms:
The Bishops Arms är en kedja med kvalitativa gastropubar som står starka i den brittiska pubtraditionen med ett fantastiskt utbud av dryck och mat. Hos oss kan du avnjuta mat lagad på lokala råvaror och ett av norra Europas bredaste öl- och whiskysortiment.
Idag finns det 39 The Bishops Arms pubar från Kiruna i norr till Malmö i söder och sju av våra pubar ligger i anslutning till Hotel Bishops Arms. Ungefär hälften av de andra pubarna ligger i anslutning till ett Elite Hotel, då vi är en del av Elite Hotels of Sweden.

Vill du äta mer vego? Ladda ner vår kostnadsfria app Välj Vego och få tillgång till aktuella utmaningar. Det finns också möjlighet att starta egna utmaningar! Välj hur mycket vego du vill äta (frukost, lunch, middag eller alla) och bjud in vänner. Starta dina nya vegovänliga vanor idag! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden