Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

EATSweden vego 2019

EATSweden utger böcker som bjuder på en rätt hos olika pärlor runtom olika städer när man är två ute och äter. Nu finns det en vegovariant för Stockholm! 

Är du en riktig matälskare som vill upptäcka nya guldkorn i Stockholm? Då är EatSweden ett fantastiskt verktyg. Själva skriver de på sin sajt:

“Vi älskar att bli bortskämda på bra restauranger, känna näsborrarna darra av väldoftande rätter och gommen sjunga av fylliga viner. Gärna en måndag i februari. Det förgyller livet och gör det lättare att stå ut med köer, stress och långdragna möten. Vi har njutit av många restaurangbesök genom åren. Så tänkte vi: Visst vore det synd att behålla allt detta levnadsgodis för oss själva? Låt oss dela med oss på ett generöst sätt. Det är tio år sedan nu och varje år har varit en succé.”

Inför 2019 finns det även en vego version för Stockholm. Det innebär att teamet bakom EATSweden har valt ut de tolv bästa vegetariska restaurangen i stan! Perfekt om du är på jakt efter nya smakupplevelser. Alla restauranger har åtminstone några veganska alternativ medan Hermans, Mahalo, The Plant och Växthuset erbjuder enbart veganska rätter.

Följande restauranger är med: A Bowl, Etoile, Fröjdas, Hermans restaurang & Trädgårdscafé, Mahalo Hälsocafét, Mosebacke Etablissement, Rutabaga, Seyhmus vegetariska, Smak, The Green Queen, The Plant och Växthuset.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden