Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Banana Truly Nourishing Mask är vinnare av priset "Årets Hårvård" 

Banana Truly Nourishing Mask är vinnare av priset "Årets Hårvård" på Daisy Beauty Awards 2018! 

Det är just en av Anita Roddicks originalprodukter som nu i en ny tappning är lika omtyckt 2018 som på 80-talet.

Daisy Beauty Awards delar varje år ut pris till de bästa skönhetsprodukter som lanserats eller relanserats under året . Finalisterna väljs ut av Daisy Beauty med input från 60 jurymedlemmarna och juryn bevakar varje år mängder av varumärken och produkter. The Body Shop var i år nominerade i två kategorier: "Årets hårvård" och "Årets läpprodukt".

Juryns motivering:"Gör håret mjukt, lätthanterligt och glansigt med krämig, söt doft. Den här lilla godbiten är värd att sättas på piedestan, en delikat vinnare som får både håret och dig att säga mums."

Hårvårdsserien Banana är en sann The Body Shop ikon och utvecklades första gången på 80-talet. Produkterna har nyligen uppdaterats till att använda sig av ekologiska Community Trade-producerade bananer från Ecuador och 2017 nylanserades bananserien med ny formula och ny utformning.

Banana Hair Mask handlar helt och hållet om fukt, Receptet innehåller en härlig blandning av ingredienser av naturligt ursprung, och har skapats helt utan silikoner och mineralolja. Banana Hair Mask är 100 % vegansk och Cruelty Free och behandlingen får ditt hår att kännas intensivt vårdat från rot till topp, helt utan att tynga ner håret.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden