Hoppa till huvudinnehåll
Vegansk shake från tacobar med en strand i bakgrunden
Vegokoll

Vegansk shake hos Taco Bar

Den 15 maj lanserar Taco Bar sin första veganska shake på menyn. Smaken blir ingen mindre än Salty Caramel, som blev framröstad genom sociala medier av Taco Bars följare och gäster.

På Taco Bars meny finns det sedan en längre tid tillbaka både vegansk ost och gräddfil, samt flertalet fyllningar - men inte en vegansk shake.

Receptet på den nya veganshaken Salty Caramel togs fram efter många provlagningar och smakexperiment. Resultatet blev en shake baserad på havremjölk och sojaglass som toppas med strössel med smak av karamell och havssalt.

Taco Bars följare och gäster fick engagera sig i vilken smak shaken skulle ha genom en omröstning på sociala medier, där Salty Caramel blev den solklara vinnaren.

Genom att låta våra följare rösta fram smaken får vi direkt feedback på vad vår målgrupp efterfrågar, vilket såklart är jättevärdefullt för oss. Våra gäster tycker också det är roligt att de kan vara med och påverka.
- Mathilda Sondén, Marketing manager på svenska Taco Bar

Salty Caramel Vegan Shake finns att köpa från och med den 15 maj så att Taco Bars gäster kan njuta av en svalkande vegansk shake lagom till sommaren.

Vi har ett stort fokus på att vår meny ska andas valfrihet, därav kändes en lansering av ett veganskt erbjudande för våra shakes självklart
Per Krohn, Head of Development och Co-Owner på Svenska Taco Bar.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden