Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Therese Lindgrens nya skönhetsserie - 100 % VEGANSKT

CCS har, tillsammans med Therése Lindgren, utvecklat sju vårdande och mjukgörande skönhetsprodukter som alla är 100% veganska och tillverkade i Sverige.

Oktober 2016 lanserade kosmetikföretaget CCS tillsammans med Therése Lindgren handkrämer och lipshines i en limiterad upplaga. Samarbetet var lyckat, inte enbart då produkterna snabbt sålde slut, utan också för att parterna trivdes så bra ihop att en ytterligare lansering nu är aktuell. I samarbetet fokuseras även fortsättningsvis på att kombinera två av Theréses hjärtefrågor – djurens rätt och skönhet, varpå samtliga produkter enbart består av vegetabiliska ingredienser.

 Det känns superkul att fortsätta mitt samarbete med CCS. Vi delar värderingar i flera frågor och för mig är det så roligt, viktigt och givande att få utveckla mina egna drömprodukter – som självklart är veganska. Jag hoppas verkligen att ni ska gilla dem lika mycket som jag gör!

Se Theréses video om lanseringen HÄR.

Om produkterna

Love your body
Kroppsprodukter som gör huden sammetslen och doftar somrigt av jordgubbar och vanilj. 
Förpackning: 200 ml. Rekommenderat cirka pris: 99 SEK

Love your lips
Vårdande och skimrande lip shines som ger mjuka, behagliga och glänsande läppar. Tre olika nyanser med Theréses tre favoritdofter – aprikos, kokos och vanilj. Förpackning: 10 ml.Rekommenderat cirka pris: 79 SEK

Love your hands
Två skonsamma handkrämer som gör händerna mjuka i de härliga dofterna aprikos och vanilj. Förpackning: 40 ml / 10 ml. Rekommenderat cirka pris: 79 SEK

Produkterna finns att köpa på Apoteket AB, Kronans Apotek, Apotek Hjärtat, Apotea, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen, Lyko och Nordic Feel från och med 1 maj 2017.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden