Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Gubbröra

En klassiker som passat fint på mackan eller tillsammans med potatis!

20 min
Veganiserad
Förrätt
Jul
Midsommar
Påsk

Ingredienser

4 portioner
2 kokta potatisar
1 liten rödlök
2 msk kapris
1 msk hackad dill
1 dl äggfri majonnäs
1 dl havrefraiche
1,5 dl auberginesill i bitar
Salt & peppar

1. Använd den färdiga auberginesillen från receptet här!

2. Koka potatisen. Sila bort lagen från auberginen och låt rinna av. Tärna potatisen och aubergine samt finhacka rödlöken.

3. Blanda aubergine med potatis, kapris, rödlök, dill, havrefraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Servera röran på knäckebröd eller rågbröd. Garnera med dill.

Thumbnail

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt