Hoppa till huvudinnehåll
Cole slaw i en vit skål.

Cole slaw

En favorit som förrätt. Perfekt att servera tillsammans med vegoburgare, eller till grillfesten.

15 min
Förrätt
Grilla

Ingredienser

1 portioner

1 Portion

500 g vitkål
1 normalstor morot
2 msk finhackad rödlök
½ dl äggfri majonnäs
1 dl soja- eller havregrädde
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
½ tsk socker
salt
svartpeppar
  1. Strimla vitkålen fint. Skala och grovriv moroten.
  2. Rör ihop majonnäs, grädde och vinäger i en skål. Smaksätt blandningen med senap, socker, salt och svartpeppar.
  3. Rör ner grönsakerna inkl. löken. Låt stå och dra en stund innan servering, gärna i kylskåpet över natten.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden