Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Carbonara

Om du marinerar tofun kvällen innan eller köper färdigrökt tofu så har du middag så fort pastan har kokat klart!

25 min
För 4 under 80kr
Under 30 min
Barnvänligt
Middag

Ingredienser

130 g fast tofu
1 tsk liquid smoke
1 vitlöksklyfta
½ dl japansk soja
2 ½ dl havregrädde
peppar
flytande veganskt margarin
  1. Pressa vitlök och blanda med liquid smoke och japansk soja. Skär tofun i små kuber och låt marinera i soja- och vitlöksblandningen i minst 30 minuter. 
  2. Stek den marinerade tofun i flytande margarin och tillsätt därefter havregrädden. Låt sjuda i 10 minuter och smaka av med peppar.
  3. Servera med valfri pasta.

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt