 
  Ingredienser
250 g potatis
              200 g fänkål
              äggersättning (t ex No Egg eller VeganEgg) motsvarande två ägg
              1 dl riven, vegansk parmesan
              1 rödlök, cirka 100 g
              1 dl växtbaserad fraiche
              1 tsk citronsaft
              80 g tångrom
              salt och peppar
          - Tvätta potatisen och ansa fänkålen ordentligt. Riv sen båda två grovt med ett rivjärn.
- Blanda ut valfri äggersättning och tillsätt potatis- och fänkålsblandningen. Blanda i den veganska parmesanen och hetta sen upp stekfett i en stekpanna.
- Tryck ut plättar av potatis- och fänkåls- blandningen i stekpannan och stek varje sida i 2-3 minuter tills de får en fin gyllene yta.
- Skala och finhacka löken och blanda ihop med vegansk kvarg och citronsaft. Toppa varje frittata med en tesked kvarg- blandning och tångrom. 
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  