Hoppa till huvudinnehåll

Hallon Nicecream

Nicecream är den nya glasstrenden! Den lagas av endast frukt vilket bidrar till den uppfriskande smaken. Receptet kommer från Sofia Von Porats kokbok, Vardagsvego för alla! Foto av Nathan Schacherer

10 min
Efterrätt
Barnvänligt
Midsommar
Glutenfritt
Thumbnail

Ingredienser

4 portioner

Ingredienser

250 g frysta hallon
3 bananer, skivade och frysta
agavesirap
1 msk riven kokos

1. Skiva och frys mogna bananer över natten

2. Mixa samtliga ingredienser i en matbredare eller mixer till en jämn och slät kräm. Tillsätt lite vatten om det går trögt.
3. Servera i skålar eller i glasstrutar och toppa med riven kokos. Mums!

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt