Hoppa till huvudinnehåll
Juicy Marbles logga mot en orange bakgrund
Vegokoll

Kale Foods lanserar Juicy Marbles i Sverige

Efter Kale Uniteds investering i foodtech-bolaget Juicy Marbles, tar dotterbolaget Kale Foods vid som distributör för Juicy Marbles banbrytande produkter direkt till konsumenten i Sverige. Juicy Marbles erbjuder exklusiv växtbaserad biff, ett hållbart alternativ till traditionell köttbiff.

Kale United har gjort en långsiktig strategisk investering i Juicy Marbles. Nu tar vi vårt samarbete till nästa nivå när Kale Foods lanserar varumärket och produkterna på den svenska marknaden. Juicy Marbles produkter är fantastiska och kan jämföras med traditionell biff i sin smak och konsistens, säger Måns Ullerstam, VD på Kale United.

Juicy Marbles finns redan på menyn hos de välkända restaurangerna Grill, Köttmästarn, ChouChou och Kafé Plattan i Stockholm. Juicy Marbles säljs också i utvalda ICA-butiker runtom i Sverige.

Vi är glada att vi har fått in Juicy Marbles som ett växtbaserat alternativ till biff i rätterna på vår meny. Med Juicy Marbles kan vi nu erbjuda våra favoriträtter till alla gäster, säger Isak Ceimertz, Köksmästare på Grill och Köttmästarn.

Eftersom Sverige är en av våra största marknader i Europa för direktförsäljning till konsumenter, är vi väldigt glada att ha hittat en strategisk partner i Kale United och Kale Foods. De ger oss en perfekt kombination av investerare, mentorer och distributionspartners för Norden, säger Tilen Travnik, VD på Juicy Marbles.

 

Ge bort mer vegoinspiration till någon du tycker om! Ladda ner vårt kostnadsfria inspirationsmagasin som är fullproppat med vegotips. Du lär dig om vegansk bakning, näring, hur du ska tänka kring barn & vego, smarriga recept och massor annat.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden