Hoppa till huvudinnehåll
Bild på tre påsar med nya veganska godiset Goody från Bubs Godis. En påse med hallon och lakrits som är blå och rosa, en med banan och toffee som är gul och en med saltlakrits som är svart. Mot en gul bakgrund.
Vegokoll

En Goody nyhet: veganskt lösgodis på påse

BUBS Godis märkte att försäljningen av lösgodis påverkades negativt när pandemin bröt ut under våren. Så för att ge lösgodissugna människor en större chans att  få äta gotte, kommer Goody Sweet Ovals på påse.

BUBS Godis har utökat sitt sortiment av godis sålt i påsar i form av Goody.

Godisbitarna i Goody-påsarna har formen av små ovaler och kommer i tre olika påsar. En söt med smak av banan och toffee, en sur som smakar hallon och blåbär samt en salt, med saltlakristsmak.

Planerna på att utöka sortimentet i påsar har funnits inom företaget ett tag.

- När pandemin bröt ut under våren drabbades vi förstås som så många andra. Vår lösgodisförsäljning påverkades negativt, och därför kände vi att det var läge att agera snabbt och sjösätta Goody-konceptet, säger Malin Lindström, Marknadsansvarig på BUBS Godis i ett pressmeddelande.

Goody är både vegan- och Fairtrade-märkta och lanseringen sker under vecka 37. Produkterna kommer finnas tillgängliga på flertalet dagligvarukedjor.

Det är tack vare våra medlemmars stöd som vi kan fortsätta sprida vego i tidningar, reklam och här på webben. Som månadsgivare stödjer du Djurens Rätts arbete för djuren med valfri summa via autogiro. I gåvan ingår ditt medlemskap och vetskapen om att du är med och gör skillnad för djuren, varje dag.

Bli medlem du också! 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden