Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Body Yogurts från The Body Shop

Ja,  hela serien är 100 procent vegansk. Smörj in dig efter duschen med Coconut, Moringa, Mango, British Rose, Strawberry eller Almond Milk!  Enkelt och bekvämt för dig och bra för huden.

Alla Body Yogurts 145KR/200ML, lanseras 1 maj i butik och online men du kan passa på att testa dessa redan på lördag om du är en av de första besökarna till Vegovision! 

Body Yogurts framställs med ekologisk mandelmjölk som The Body Shop inköper sedan 2016 från Community Trade-partnern Mañán i Alicante i Spanien. Mañán anlitar småskaliga lokala jordbrukare som använder lågintensiva metoder och erbjuder ett marknadspris som ger jordbrukarna välbehövlig stabilitet. För att minska avfallet omvandlar Mañán mandelskal till kompost och använder skadade nötter som inte säljs som mat. Moringa, British Rose och Banana Body Yogurts innehåller även ingredienser som är nya till The Body Shops Community Trade-program: moringaextrakt från Rwanda, rosessens från Herefordshire i England och ekologisk bananpuré från Ecuador.

Som vanligt 100% Cruelty Free and Forever Against Animal Testing.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden