Hoppa till huvudinnehåll
OLW cola & bbq
Vegokoll

BBQ & cola - sommarens chips från OLW är veganska!

Sommarens tillfälliga smak från OLW är den spännande kombon BBQ & cola. Chipsen är växtbaserade, härligt grovräfflade i en blandning av rökig BBQ och ett stänk av coladryck. Två favoritsmaker i ett chips alltså!

Varje sommar släpper OLW några tillfälliga smaker till chipssugna konsumenter. Årets chips blev bl.a. den annorlunda kombon BBQ och cola, med en spännande blandning av av sött och salt.

BBQ & cola kompletterar varandra på ett oväntat trevligt sätt och är något nytt gällande olika smakkombinationer på snacks. 

”Just för BBQ & cola ser vi den trenden med sött och salt inom många snackssegment. När man tar första tuggan av dessa veganska nyheter så tror jag att man blir väldigt positivt överraskad," säger Malou Yeung Kadir, Marketing Manager hos OLW

OLW cola & bbq summer edition

 

Förutom tillfälliga sommarsmaker har OLW fler veganska artiklar i sitt sortiment, som exempelvis Ost & Jalapeno Linschips som du kan läsa mer om här.

På jakt efter mer vegoinspiration? Beställ vårt inspirationsmagasin - helt gratis! Det är fullt med tips, pepp, recept och sådant du behöver för att komma igång (eller fortsätta) med ditt vegovänliga liv. Du kan få det digitalt eller skickat till brevlådan!

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden