Hoppa till huvudinnehåll
Vegokoll

Wellibites lanserar veganskt godis till påsk - i begränsad upplaga

Letar du efter veganskt godis att fylla årets påskägg med? Wellibites kan vara precis det du letar efter i så fall! Till påsken 2021 lanseras dessutom en speciell påsk edition med godisar i smak av jordgubb & cola.

Sara som är grundare & VD på Wellibites AB startade företaget för att hon som leg. apotekare, kost- och friskvårdsexpert och gottegris ville få det bästa av två världar: godis som inte bara smakar gott utan även gör gott.

Efter flera månaders experimenterande hemma i sitt kök skapades tillslut ett godis som innehåller vitaminer och mineraler för ditt välbefinnande.

Idag finns ett sortiment med flera olika smaker som bland annat passar ypperligt till påsken med sina fina färger:  Ananas-passion & Svarta vinbär, Hallon & Saltlakrits, Fläder & Hallon, Extra salt saltlakrits.

Allt godis är helt utan socker, helt vegansk, utan palmolja och endast med naturliga smaker och färger. Godis för alla som bryr sig om sina kroppar, naturen och alla djuren helt enkelt.

Och nu lagom till påsken lanseras en "Limited Påsk Edition" med smak av Jordgubb & Cola - som är berikad med Magnesium. En drömlik fusion mellan skolsken i form av jordgubb och härligt läskande cola.

Det begränsade påskgodiset finns på Meds.se, Apotea.se, ICA, Coop, Pressbyrån & 7-eleven.

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

 

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden