Hoppa till huvudinnehåll

Blandkost

Ichiban

Liten japansk restaurang med sushi, gyoza och andra japanska rätter på menyn. Serverar även ett antal thai- och vietnamesiska rätter. Separat vegetarisk meny där det mesta är veganskt eller går att veganisera. Inställningen är "alla vegetarianer kan äta veganskt, men inte tvärt om".
Restaurang
Tipsa en kompis.

ÖPPETTIDER

PÅ MENYN

På menyn hittar du bland annat:
Sushi Wok
JapansktThaiVietnamesiskt

INFORMATION

Skidvägen 15, 12949, Hägersten
Tillgänglighetsanpassad

59.2939343, 17.9769444

Skidvägen 15, 12949, Hägersten

Recensioner

Jag bor som tur var nära - det är mitt absoluta favoritställe!!!!!! Godare vegansk mat går knappt att hitta är i nivå med Lao Wai. Alltid mycket vällagat & nyttigt, mycket tofu! Miso-soppan är alltid helt vegansk & innehåller inga giftiga ämnen som glutamat eller annat. Stora portioner & allt lagas medans du väntar. Mycket går att få även om det inte finns med på menyn. Endast fantasin sätter stop på det som kan lagas veganskt. Jag är stammis & har genom åren aldrig blivit missnöjd. Betyg 100% nöjd!

Delar inte alls kommentarerna ovan.. Det visade sig att de så kallade vegetariska rätterna innehöll fisksås eller något liknande, så till slut blev det de sedvanliga wokade grönsakerna med tofu.... billigt (72:-), men inte särskilt spännande.

Till dig som var missnöjd. Det är bara att säga till att du vill ha veganskt. Det finns massor av olika smaksättningar & även val på hur starkt du vill ha det. Wokade grönsaker med tofu är inte det roligaste någonstans, välj något mer smakfullt nästa gång. :) Min favorit är de veganska Gyoza knytten med tofu i. Kokosmjölk med speciell vegansk curry är toppen med & grytan med olika sorters tofu. Stammis som ni förstår.

Jag bor nära men när jag är där och ber om något veganskt blir det antingen gyoza eller stekt ris utan ägg, något annat har dom inte säger dom. Hur gör ni som får andra häftiga veganska rätter där? Jag vill gärna lära mig era knep!

eller

Är det något som inte stämmer på sidan?
Skriv gärna din rättning av sidan så utförligt som du kan så hjälper du oss att uppdatera informationen korrekt.

Recension: Ichiban

Vilket betyg vill du ge stället?

Välj Vego Rekommenderar

Hitta vegoställe

Trött på restauranger där pommes är det enda veganska alternativet? Här lyfter vi fram ställen som kan sina vegorätter!

Bli rekommenderad

Vi hjälper ditt företag att ta klivet in i den veganska framtiden! Efteråt har ni möjlighet att bli rekommenderade av oss.