Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Veganuari

Veganuary är kampanjen som fått över 250 000 personer runt om i världen att prova veganskt under en månad. Djurens Rätt kör Veganuary för andra året i rad här i Sverige under namnet Veganuari! Vill du också få veckomenyer, erbjudanden och inspiration direkt till din inkorg? Gör januari till en vegomånad och anta utmaningen!

Anta utmaningen!

653 personer har antagit utmaningen

Steg 1

Skriv upp dina uppgifter nedan och anta utmaningen Veganuari!

Steg 2

Under 31 dagar följer vi dig på din vegoresa fullproppad med recept, inspiration och tips. Dessa kommer via mail, så håll utkik i din inkorg!

Steg 3

I februari, när du har klarat av utmaningen, så sammanfattar vi månaden och hjälper dig ta nästa steg.

Veganuari är ett samarbete mellan Djurens Rätt och organisationen Veganuary. För att kunna registrera din utmaning och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi (Djurens Rätt och Veganuary) de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Du kan när som helst avregistrera dig från att få mail. Använd bara knappen i mailet eller maila [email protected] Läs Djurens Rätts integritetspolicy här och Veganuarys integritetspolicy här.
653 personer har antagit utmaningen. Gör det du med!
  • 1
    Nuvarande: Steg 1
  • 2
    Steg 2
  • 3
    Complete

För att kunna registrera din utmaning och informera dig om vårt arbete för djuren sparar vi de uppgifter du lämnar. Det gör vi enligt dataskyddsförordningen vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till någon annan. Läs mer i vår integritetspolicy.