Hoppa till huvudinnehåll
Cafe Latte i pappersmugg, tre små papperskoppar med overnight oats resp. chiapudding med färgglada toppings, avokadobagel och croissant mot rosa bakgrund.
Vegokoll

Veganska höstnyheter på Espresso House

Höstsäsongen inleds på Espresso House med en rad veganska nyheter på menyn. Vad sägs om vegansk äppelcroissant, avokadobagel eller overnight oats med blåbär? Precis som tidigare år går det att få Pumpkin Latte vegansk på samtliga av kedjans caféer runt om i landet.

Finns det någon bättre tid att sitta och mysa på café än under regniga höstdagar? Vi tror inte det! Att den stora cafékedjan Espresso House satsar på vego och lanserar en rad nya veganska godsaker gör oss också lite extra sugna på att ta en fika på stan!

En favorit i repris är Pumpkin Latte, som även i år går att få vegansk på samtliga av kedjans caféer. Be bara om att få den gjord på växtbaserad mjölk och sojagrädde! Beställ ihop med nyheten Vegansk äppelcroissant, fylld med vaniljkräm och gröna äpplen, för att få en riktigt höstig fika!

Bland de helt nya nyheterna ser vi även veganska Overnight Oats i smakerna Blåbär och Mango & Vanilj, samt vegansk Chiapudding i smaken Kokos & Vanilj. Alla tre har spännande toppings och lämpar sig även att ta med om du är på språng.

 

 

För den som är sugen på något annat än sött finns även Vegansk avokadobagel med havrespread, avokado, ruccola och chiliflakes på menyn. 

Hela den veganska höstmenyn finns att få på samtliga Espresso House i landet sedan den 9 september.

Få mer inspiration i brevlådan! I vårt inspirationsmagasin får du tips på allt från vegansk bakning till icke-djurtestade skönhetsprodukter och vegovänliga restauranger och caféer!

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden