Hoppa till huvudinnehåll
Cecilia Nordström Chocolates praliner
Vegokoll

Veganska handgjorda praliner från Cecilia Nordström Chocolates

Vem sa att växtbaserad choklad inte kan vara godare än "vanlig" choklad? Många säkert... Men de har fel! För nu har Cecilia Nordström Chocolates lanserat lyxig vegansk choklad som även den värsta vegoskeptikern kommer att älska. Bl.a finns fina handgjorda praliner i smakerna kokoskola, hasselnöt och mint. 

Cecilia Nordström Chocolate har tagit fram en sprillans ny vegansk ask fylld med härliga praliner - handgjorda i chokladstudion i Solna i Stockholm.

I pralinasken finns tre olika smaker:

  • Kokoskola – En kokoskola i ett skal av vegansk vit choklad
  • Hasselnöt – Hasselnötspraline i ett skal av vegansk ljus choklad
  • Mint – Mintfondant och mörk chokladganache i ett skal av mörk choklad

Välj Vego har testat pralinerna och om du frågar oss var alla smaker supergoda! Vi var extra svaga för den med hasselnöt. Det är något med kombinationen hasselnöt och choklad som liksom aldrig går ur stil. 

Förutom lyxiga praliner finns också fina veganska chokladkakor. Ljus, vit och flera sorters mörk choklad finns att välja mellan.

Alla gottigheter finns för beställning på Cecilia Nordström Chocolates hemsida!

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden