Vegansk trerättersmeny till nyår
Vi har satt ihop en supergod och vegansk, utan att vara alltför krånglig, nyårsmeny med förrätt, varmrätt och efterrätt. Den här menyn kommer att falla alla i smak!
Vegansk Toast Skagen
Toast Skagen är en svensk tapasrätt och lyxig förrätt som passar lika perfekt till nyår som till andra festligheter. Den fasta tofuns konsistens påminner lite om den hos kokta räkor och fänkålen tillför något nytt och fräscht till en annars ganska stabbig rätt. Det här receptet kommer från Gustav "Jävligt Gott" Johansson.
Vegansk Coq au vin
Coq au vin är en fransk kycklinggryta men här får du den utan kyckling och helt vegansk! Allt tack vare växtbaserade alternativ till kyckling och kocken Fredrik Kämpenberg som ligger bakom det här fantastiska receptet. Passar utmärkt till en fin nyårsmiddag eller när du bara vill imponera med din veganska matlagning!
Vegansk kolasås med saffran och apelsin
Den här efterrätten är kall, varm, len, syrlig och salt och framför allt GOD! Det här SUPERDUPERGODA receptet är det systrarna Amelia och Emma från Vegansk matlåda som bjussar oss på!