Vegansk trerättersmeny till nyår
Vi har satt ihop en supergod och vegansk, utan att vara alltför krånglig, nyårsmeny med förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten är en klassisk Toast Skagen, varmrätten är en värmande vegansk viltgryta och efterrätten en gräddig och krämig pannacotta.
Vegansk Toast Skagen
Toast Skagen är en svensk tapasrätt och lyxig förrätt som passar lika perfekt till nyår som till andra festligheter. Som tur är så är den otroligt lätt att veganisera. I receptet används torkade sojastrimlor som kokas upp, men det går lika bra att tärna tofu och ha i för lite snabbare resultat.
Vegansk Viltgryta
En riktigt "köttig" och mustig huvudrätt får du med den här viltgrytan! Använd exempelvis Oumph! the Chunk som köttsubstitut och ett kryddigt och mustigt rött vin för en fyllig gryta. Given favorit hos hela sällskapet!
Vegansk Vaniljpannacotta
Pannacotta sitter väl ändå aldrig fel? Denna gräddiga, veganska efterrätt passar perfekt till nyår (och andra festligheter också för den delen)! Snabblagat men ändå festligt, och ett fräscht avslut på trerättersmiddagen.