Hoppa till huvudinnehåll
Thumbnail

Vegansk picknickmat

Ska du spendera hela dagen ute på en klippa, på stranden eller i någon park? Vi har samlat 6  rediga matlådor som är enkla att tillaga och att ta med! 

Thumbnail

Skagenröra

Rosta rejäla toast och packa ihop mackor med skagen till picknicken. Plasta in i plastfolie så allt håller sig på plats. Du kan också ta med bröd och och skagen separat och sätta ihop dina mackor på plats. Glöm inte att ta med något att ta skagen med och kanske en och en annan servett. 

Thumbnail

Rökiga risrullar med rödkål och gräslök

De här rullarna går att variera innehåll på i all oändlighet men vi har gått för rökt tofu, koriander och strimlad rödkål. Dessa är perfekta för alla som älskar att äta med händerna.  Ta med japansk soja eller sriracha mayo att doppa i! 

Thumbnail

Broccolipesto med pasta

Pasta pesto är fantastiskt bra ta-med-mat. Förberedningen behöver inte ta så lång tid och du kan mätta många magar för en mindre slant.  Byt ut cashewnötterna mot pumpafrön om någon är allergisk. Vill du spara ännu mer tid? Köp färdig pesto! Det finns en hel del veganska varianter ute. 

Thumbnail

Linssallad

Det här är en perfekt lunchlåda både till jobbet eller utflykten. Variera dressingen eller linssorterna och återupptäck dessa små och näringsrika baljväxter.  Blir det för tung för magen med så mycket linser? Fyll då ut salladen med gröna blad och tomat! 

Thumbnail

BLT sallad

BLT står för Bacon, Lettuce (sallad) och Tomat. Den veganska varianten blir fantastiskt god tack vare de knapriga tofubitarna som motsvarar bacon. Packa in en matlåda och du har en lätt måltid rikligt med smak! 

Thumbnail

Smokey beans

Den här bönröran är fantastiskt smakrik! Komplettera med tortillabröd eller baguette och få en rejäl och mumsig måltid. Den är dessutom superbillig  att få till. 

Fler lästips!

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden

Lämna följande fält tomt