Hoppa till huvudinnehåll
Två runda kartongbyttor med Gingerbread Spice Delight-glass från Lily & Hanna, mot rosa bakgrund.
Vegokoll

Vegansk pepparkaksglass från Lily & Hanna

Det veganska glassföretaget Lily & Hanna lanserar i höst sin nya glass Gingerbread Spice Delight, en gräddig pepparkaksglass med pepparkakskolasås och pepparkaksdeg för dig som älskar pepparkaka och inte kan vänta till julen! Självklart är den också ekologisk och glutenfri!

Vem har sagt att pepparkaka bara passar runt jul? Inte är det det veganska glassföretaget Lily & Hanna i alla fall! Nästa vecka lanseras nämligen deras nya glass Gingerbread Spice Delight, en gräddig pepparkaksglass med pepparkakskolasås och pepparkaksdeg. Kan det bli pepparkakigare? Knappast!

Förutom att glassen är vegansk är den också ekologisk, glutenfri och tillverkad utan tillsatt socker, precis som alla glassar från Lily & Hanna. Den gräddiga basen i glassen är gjord av cashewnötter och kokosmjölk och smakerna kommer från plantnektar och andra naturliga råvaror.

Om du vill tjuvstarta pepparkakssäsongen hittar du Lily & Hannas Gingerbread Spice Delight på ICA runt om i landet från vecka 39, samt på Coop i Mälardalen från vecka 42.

Sugen på att handla djurvänligt? I Djurens Rätts shop hittar du kläder, böcker, affischer, grejer till köket och massa annat skojigt! Samtidigt som du handlar stöder du vårt arbete, bra va?

Inspirationsmagasin till din dörr – Gratis!

Beställ hem

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden