Hoppa till huvudinnehåll
Kokbok och app - Vegansk husmanskost
Vegokoll

Vegansk husmanskost direkt i mobilen

Vill du ha grön inspiration i köket? Ni har väl inte missar att Gustav Johansson bakom matbloggen Jävligt Gott nu har sin fantastiska kokbok “Vegansk husmanskost” i app för dig som är Appel-användare.

 

Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I ”Vegansk husmanskost” visar Gustav Johansson hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt.

 Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror, men bara lugn – Gustav lär dig hur du bäst använder dem för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt, det blir riktigt gott. Det som är nytt för appen och som skiljer sig från boken är samtliga recept är näringsberäknade dessutom finns de både på svenska och engelska.

Testa Gustavs fantastiska recept på vegansk fiskgratäng.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden