Hoppa till huvudinnehåll
veganska filléer i en sallad på en tallrik och en i wrap på en annan tallrik uppdukat på ett grönt bord med tillbehör.
Vegokoll

Två veganska nyheter från Quorn lagom till sommaren!

Quorn fortsätter att utveckla sitt utbud av veganska kycklingsubstitut, och i vår kommer två nya produkter, lagom till sommarens alla picknicks! De är färdiga att ätas direkt ur förpackningen och passar utmärkt att lägga i sin sallad eller i en wrap.

Quorn-produkter är gjorda av mycoprotein, och nyheterna är veganska och liknar kycklinginnerfiléer till smak och konsistens. De kommer i två olika smaksättningar, Barbecue och Sweet Chili, och du hittar dem i kyldiskarna.

Våra Chicken Style-produkter är väldigt populära och nu kommer vi med något helt nytt, minifiléer i två olika smaksättningar. De är färdiga att äta så det är bara att toppa sin sallad eller lägga i sin wrap, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Quorn Vegan Mini Fillets Barbecue är färdiga att äta direkt - ingen tillagning behövs. Dessa är smaksatta med klassiska barbecuesmaker och passar i alla traditionella grillrätter lik väl som i en fräsch sallad eller i en maxad wrap.

Quorn Vegan Mini Fillets Sweet Chilli är också färdiga att äta direkt ur förpackningen. Dessa är smaksatta med sweet chilli och passar riktigt bra i rätter med asiatiska smaker. Perfekta till en smakrik nudelsallad eller i en fräsch bowl.

Båda förpackningarna innehåller 138 gram av kycklingsubstituten och de lanserades vecka 11 i olika ICA butiker runt om i landet. Cirkapriset ligger runt 31,90 kr.

Känner du någon som borde skippa kycklingen? Tipsa om vår utmaning “Kycklingfri vardag”! Den som anmäler sig får recept på supergoda rätter, massor tips och pepp - allt helt kostnadsfritt. Kycklingen på tallriken kommer snart att vara ett minne blott.

Ladda ner inspirationsmagasinet gratis!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden