Hoppa till huvudinnehåll
En glaskopp med pumpkin spice latte i och grädde toppad med kanel på toppen mot en vit bakgrund.
Vegokoll

Starbucks Pumpkin Spice Latte är tillbaka - med veganskt grädde

I år kan du få Pumpkin Spice Latte från Starbucks helt vegansk. Grädden på moset är just det, den veganska grädden!

En av de bästa sakerna med hösten är väl ändå att vi går in i tider där vi kan värma våra kalla händer och med varma drycker ur stora muggar?

Höstens intåg innebär att Starbucks kommer tillbaka med sin Pumpkin Spice Latte. En klassisk sådan består av Starbucks Espresso Roast, sirup med smak av Pumpkin Spice, ångad mjölk, fluffig grädde och toppad med kanel, muskot och kryddnejlika.

 

Förra året blev det möjligt att få Pumpkin Spice Latte vegansk på Starbucks. Sirupen blev mjölkfri och mjölken kunde bytas ut till mandel-, soja- eller havremjölk.

Detta kvarstår även den här säsongen - och nytt för i år är att det går att få en komplett vegansk kopia av originalet. För nu erbjuder Starbucks också grädde på toppen, Alpro Cuisines Soya-grädde.

Är du en sådan som hellre dricker kallt (och vem vet, vi har kanske en del varma höstdagar framför oss också), så kommer det även finnas Pumpkin Spice Iced Latte och Pumpkin Spice Frappuccino.

 

Få mer inspiration i brevlådan! Du kanske vill hjälpa till att rädda klimatet med grönare matval, kanske vill du äta bättre mat för kroppen eller du kanske bara ogillar tanken på att djur föds upp i industrier för att bli mat? Du har möjligheten att vara en riktig hjälte i ditt val av mat genom att själv välja vego på tallriken. 

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden